BREEDBAND INTERNETTOEGANG VAN TATA COMMUNICATIONS

Deze webpagina bevat belangrijke informatie over de voorwaarden, prestaties en het beheer van draadloze breedbandinternetdiensten van Tata Communications en is bedoeld om u te helpen geïnformeerde keuzes te maken over de aankoop en het gebruik van deze diensten.

Tata Communications biedt toegang tot breedbandinternet via wifi-hotspotservices in bepaalde autoproducten. Deze diensten bieden klanten van Tata Communications de mogelijkheid om gegevens van alle of nagenoeg alle punten op het internet te verzenden en te ontvangen terwijl ze gebruikmaken van gegevensnetwerken van Tata Communications en de draadloze serviceverbinding tussen het apparaat met de sim-kaart en de gegevensnetwerken van Tata Communications. De verstrekte informatie heeft betrekking op uw ervaring tijdens het gebruik van gegevensnetwerken van Tata Communications en beschrijft mogelijk niet de voorwaarden, prestaties of management die of dat u mogelijk ervaart terwijl u uitgebreide dekkingsnetwerken gebruikt of roaming op netwerken die niet verbonden zijn met Tata Communications. Voor alle duidelijkheid, Tata Communications heeft geen controle over de draadloze verbinding tussen het apparaat met de sim-kaart (auto, telefoon of andere apparatuur) en het netwerk van de serviceprovider die de draadloze verbinding levert.

 

Commerciële voorwaarden

De algemene voorwaarden van Tata Communications, inclusief richtlijnen over onderwerpen als serviceplannen, activeringsprocedures, datagebruik en geschillenbeslechting en andere algemene voorwaarden, kunnen hier bekeken worden: https://move.tatacommunications.com/Terms-and-Conditions. Als u uw Tata Communications-dienst via een derde partij hebt gekocht, controleer dan ook de documentatie van de derde partij, omdat deze documentatie de vereiste informatie over prijzen en andere details kan bevatten.

 

Prestatiekenmerken

De prestatiekenmerken van de toegangsdienst voor breedbandinternet die door Tata Communications wordt geleverd, worden bepaald door de prestatiekenmerken van twee aparte netwerken.

Onder normale omstandigheden binnen de Europese Unie wordt uw draadloze verbindingsservice tussen de auto en het draadloze netwerk geleverd door een lokale draadloze dienstverlener. Informatie over hun netwerkprestatie en netwerkbeheerpraktijken en -beleid voor breedbandinternet is te vinden op hun respectievelijke websites. Als u informatie wilt over uw onderliggende provider, neem dan contact op met het bedrijf van wie u het apparaat hebt gekocht, of met Tata Communications via de contactinformatie in onze Servicevoorwaarden.

Dekking is niet overal beschikbaar, en snelheden en latentie kunnen aanzienlijk variëren op basis van factoren die zowel binnen als buiten de controle van Tata Communications liggen, zoals netwerkproblemen, software, signaalsterkte, uw draadloze apparaat, structuren, gebouwen, weersomstandigheden, geografie, topografie, enz. Het is belangrijk dat u rekening houdt met de mogelijkheden van uw apparaat, de netwerkdekking van Tata Communications en de netwerktechnologieën van Tata Communications om te bepalen of de gegevensdiensten van Tata Communications geschikt voor u zijn. Als wederverkoper adverteert Tata Communications niet dat de draadloze diensten op een bepaalde snelheid of in een bepaald gebied beschikbaar zijn. Omdat we geen reclame maken voor een specifieke snelheid, geven we geen algemene informatie over de minimale, maximale of werkelijke snelheden die beschikbaar zijn voor onze gebruikers. Als u meer informatie wilt over uw specifieke minimum-, maximum- en werkelijke verwerkingssnelheid, neem dan contact met ons op via de methoden die in onze Servicevoorwaarden staan beschreven.

In sommige gevallen kunnen gebruikers met data-allocaties een verminderde snelheid ervaren voor die toepassingen gedurende de rest van de gebruiksperiode na het overschrijden van hun toewijzingen. Met name gebruik van meer dan 20 GB per kalendermaand, inclusief het gebruik van alle aangesloten apparaten, zal resulteren in de vermindering van de doorvoersnelheid gedurende de kalendermaand. Gebruik boven deze limieten kan worden verminderd tot niet minder dan 256 kpbs doorvoersnelheid totdat uw gebruikscyclus wordt gereset. In het geval van een gedeeltelijke maand wordt de gebruiksdrempel pro rata berekend voor de rest van de maand. Wanneer meer dan één applicatie de connectiviteit gebruikt, kan elk van deze toepassingen meetellen voor uw maandelijkse gegevenstoewijzing. Omdat we de connectiviteit van andere leveranciers doorverkopen, kunnen we u bepaalde snelheden op een bepaalde locatie niet verzekeren, zelfs wanneer u op een lagere snelheid werkt als gevolg van het overschrijden van uw gebruikstoewijzing.

 

Netwerkbeheer

Tata Communications beheert zijn netwerk met het oog op het leveren van de best mogelijke mobiele breedbandinternettoegang aan onze klanten. We gebruiken redelijke netwerkbeheerpraktijken die consistent zijn met de industrienormen voor het beschermen van het netwerk en de klanten van Tata Communications en voor het beheer van mobiele breedbanddiensten. Om overbelasting te verminderen, evalueert Tata Communications zijn algemene netwerkprestaties en verbetert het netwerk door capaciteit toe te voegen of andere netwerkaanpassingen te maken om de netwerkprestaties te verbeteren. Onder andere de hierboven beschreven fair use-beperkingen assisteren Tata Communications bij het beheren van overbelasting van het netwerk ten behoeve van het klantenbestand.